Tegnap reggel a feleségem hangjára ébredtem. Jenny épp az ajtón lépett ki, munkába indult. Félálomban hallottam amint azt mondja

-Ne felejtsd el Bob, Tinával megyek szórakozni ma este. Rögtön munka után indulunk. Anyád elmegy a gyerekekért az iskolába.

Összeszedtem magam és utána szóltam

-És hova mentek este?

Kicsit gondolkozott, majd visszaszólt: -Megnézünk egy filmet,vagy ilyesmi.

Kikászálódtam az ágyból. Szerencsére péntek volt. Letusoltam felöltöztem, és összedobtam egy reggelit a gyerekeknek. Miután kitettem őket az iskolánál, munkába indultam. Az első dolgom egy erős kávé volt, majd megnéztem a postámat. A szokásos üzleti levelek mellett találtam egy esküvői meghívót. Egy régi barátom, Tom Butler megházasodik jövő szombaton. A legénybúcsú előző péntekre, azaz mára volt tervezve. Elég régen nem láttam Tomot, ezért nagyon vártam a partit. Mivel Jenny Tinával lesz az éjszaka, találnom kellett valakit, aki vigyáz a gyerekekre. Miután elintéztem, azon kezdtem gondolkodni milyen is lesz ez a legénybúcsú. Tom egy kicsit vad egyéniség. Várható volt tehát, hogy a legénybúcsú is elég vad lesz. A nap további része lassan telt el. Hatkor bevágtam pár falatot a közeli hamburgeresnél. Tom partija este 7-kor kezdődött. A közlekedés nem az én kezemre játszott. Hosszas keresgélés után, a kedves szomszédoknak köszönhetően eljutottam a meghívón álló címre. Elég furcsa környék volt. Elgondolkoztam, hogy milyen baráti társasága lehet mostanában Tomnak. Egy ismeretlen ember fogadott az ajtóban, aki Tom Walters néven mutatkozott be. Mint később kiderült, Tom főnöke volt. Egy a ház hátuljában levő nagyszobába vezetett. Az egyik sarokban egy jól felszerelt bár, a másikban egy nagy képernyős TV volt. A szoba tele volt kényelmes székekkel és fotelokkal. A Hi-Fi rock & rollt játszott és mi más mehetett volna a tévében, mint egy durva pornó.

Bemutattak kb. tíz embernek, akiknek persze azonnal elfelejtettem a nevét. Gratuláltam Tomnak, és váltottunk néhány szót. Megkérdeztem, mit tervez az este további részében. Mindenben felvilágosított. Egy órát még iszogatunk, aztán nyolc körül egy Jeff nevű ember hoz két sztriptíz táncost egy közeli topless bárból. Azt remélte, nem csak vetkőzni fognak. A következő órát ismerkedéssel töltöttem. Jól éreztük magunkat. Senki sem mondta ki, de éreztem, hogy mindenki rá volt izgulva az elkövetkező showra. Jeff már több mint egy fél órája elment és én azon gondolkoztam, milyenek is lesznek a lányok. A sok sör hatására elindultam megkeresni a fürdőszobát.

Ahogy végeztem a dolgomat, félreérthetetlen nőhangokat hallottam az előszoba felől. Megérkeztek a sztriptíz táncosok. Ahogy elhagytam a fürdőszobát és a buli irányába haladtam, egyre ismerősebbnek tűntek a hangok. Ki is derült miért, ahogy befordultam a szobába. Megálltam az ajtóban és figyeltem a két legszexisebb nőt, akiket valaha láttam. Mindkettő átlagos súlyú, egyiknek hosszú szőke, a másiknak hosszú vörösesbarna haja volt. Mindkettő kék szemű és bombázó 93-58-86-as alkatú. A méreteket azért tudom ilyen pontosan, mert a szőke a feleségem, a vörös pedig a barátnője Tina volt. A Feleségem és a barátnője nem látott engem az ajtóban, mert elég jól el voltak foglalva a parancsok teljesítésével, amiket a vendégek adtak nekik. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam Jenny öltözetét. Egy egyrészes mini-dressz volt. Nagy melleit csak a pántos ruha takarta. Alig bírta tartani duzzadt mellbimbóit a nyaka körül fekvő spagetti pánt. A ruha háta ki volt vágva egészen a fenekéig. A ruha éppen csak takarta formás kis fenekét. Nagyon vékony, nyúlós anyagból volt. Fogadni mernék, hogy az egész elfért a pénztárcájában. Tinán ugyan ilyen ruha volt fehérben. Valaki a társaságból felhozta az egyforma öltözéket, mire Tina azt felelte

-Ugyanolyanok, de én viselem a fehéret, Jenny pedig a feketét. Én jó kislány vagyok, ő rossz!

Jenny ártatlan kifejezése ördögi mosollyá változott. Tom azt kérdezte

-Rossz?

Jenny bólintott Tom folytatta? -Lássuk, hogy bizonyítod be?

Jenny csábító nézéssel és léptekkel Tom elé állt elég nagy dudort okozva ezzel nadrágjában. Alig tudtam elhinni, amit ezután láttam. Lehúzta Tom sliccét és egy gyakorlott mozdulattal elővett egy tekintélyes méretű húsdarabot. 20 centi hosszú lehetett és növekedett. Jenny a kezébe kapta és az egészet a szájába tömte. Olyan átéléssel dolgozott Tom farkán, amilyet még sohasem láttam. Jenny hihetetlen könnyedséggel nyomta le a torkára az ekkorra már majdnem 30 centisre duzzadt faszt. A sors iróniája, hogy engem egyszer sem szopott le az évek alatt akármennyire is próbáltam rávenni. A hozzáértése viszont elárulta, hogy nem először tesz. Nem tudtam elhinni, ami történik! Fel akartam fedni kilétemet, de valami megmagyarázhatatlan okból mégsem tettem. Rájöttem, hogy tovább akarom nézni őket. Jenny olyan magabiztos és szexi volt. Nem úgy viselkedett, mint az a nő, akihez évekkel ezelőtt elvettem. Úgy éreztem, egy idegen embert nézek. A legnagyobb meglepetésemre a farkam kő keményen állt. Élveztem nézni a feleségemet egy másik emberrel. Öt perc múlva Tom kész volt a robbanásra. Megragadta Jenny fejét és még egyszer utoljára teljes hosszában lenyomta a dákóját Jenny torkába és egyenesen Jenny gyomrába pumpálta a csúszós anyagot, amit Jenny izgatott nyögések közepette mind egy cseppig le is nyelt. Ahogy Tom végzett és kihúzta fényes szerszámát Jenny szájából, elmosolyodott. Tom szemébe nézett és azt mondta \”Fincsi!\” Még egyszer megsimította a farkát, mire az még egy csepp ondóval reagált. Végignyalta Tom farkának a végét, a szájába véve a cseppet, amit hosszan ízlelgetett. Végül tisztára nyalta Tom farkát.

Ahogy befejezte, a vendégek tapsviharral jutalmazták akciójáért. Ahogy a taps lecsendesedett két magas fekete ember érkezett és engem majdnem fellökve Jenny felé vették az irányt. Nyugtalanságot vettem észre Jenny arcán, ahogy közeledtek. Jenny egy nagyon konzervatív családból származik, és a feketék nem igazán a kedvencei. Felkészülve vártam az elutasítását. A két ember megállt Jenny előtt és elővették méretes farkukat. Az egyikük megfogta a faszát és azt mondta:

-Na lássuk hogy bírsz az enyémmel!

Azt vártam, hogy Jenny meghátrál és nem hagyja magát, de megint tévednem kellett. Lassan odament ahhoz, amelyik felajánlotta a farkát és hozzányomta érzéki testét. Megfogta a farkát és simogatni kezdte, miközben kemény bimbóit oda dörzsölte a férfi mellkasához. Nagy ajkai teljesen eltakarták a szerszámot, miközben a férfi Jenny melleit masszírozta. Megkérte, hogy vegye le a felsőjét, hogy jobban odaférhessen a melleihez, amit Jenny azonnal meg is tett. Megragadta a két dudát és egymáshoz simította a kemény bimbókat, majd mindkettőt a szájába vette. Jenny háta megfeszült, ahogy érzékeny bimbóit izgatta. Egy-két perc bimbószopogatás után visszatért Jenny szájához. Azokban a percekben Jenny mindent leszopott volna, ami a keze ügyébe kerül. A kezébe fogta az óriási faszt és mélyen a szájába dugta. Nem tudtam elhinni, hogy a feleségem egy feketével csinálja. Ahogy Jenny Próbálta a több mint 30 centis fasz ledugni a torkán, a másik fekete felemelte a ruháját egészen a derekáig, és hátulról elkezdte feltárni Jenny punciját, mire ő a magasba emelte fenekét. Ahogy láthatóvá vált lucskos pinája, a második néger azonnal becsúsztatta 30 centinél nem sokkal rövidebb vaskos farkát. A két ember gyors ütemet diktálva egyszerre baszta Jennyt. Egyszerre több mint fél méter néger fasz töltötte meg fehér kis testét. A tömeg csendben, arcukon elismeréssel nézte, ahogy a két ember legalább tíz percig dugta Jennyt. Végül mindkét végén csordulásig töltötték. Jenny tisztára nyalta, majd visszarakta a nadrágjukba a zsugorodó farkakat. A két férfi mint aki jól végezte dolgát néhány szenvedélyes csók után el is hagyta a bulit. Ahogy lenyugodtam, nyögéseket hallottam a másik szobából. Megfordultam és megláttam Tinát, ahogy az egyik vendégen lovagol. Egy elég méretes fasz mozgott a pinájában, és másik kettő a maradék két lyukban. Az egyik a száját baszta keményen, a másik a seggébe nyomta vastag faszát.

Még soha nem láttam, ahogy egy nőt egyszerre hárman basznak. Tinát egymás után érték az orgazmusok, ahogy a három ember beleélvezett minden arra alkalmas nyílásába. Az első a szájába élvezett. Nem engedett ki egy cseppet sem a szájából, nyögdécselve lenyelte az egészet. A második kihúzta a szaros farkát a seggéből és a szájába nyomta. Jenny habozás nélkül engedte le a torkán a sűrű nedűt, majd tisztára nyalta a mocskos faszt. Végül kikapta az orgazmus közelében járó harmadik srác a többinél jóval nagyobb dákóját a puncijából és körbe zárta az ajkaival. Nem is bírta pár másodpercnél tovább és több nagy lövéssel telespriccelte Jenny száját. Amint végzett, Jenny kivette a faszt a szájából, feljebb ült és nagyra nyitotta a száját, hogy megmutassa az összegyűlt spermatócsát. Úgy tele volt, hogy ha egy kicsit is lejjebb hajtotta a fejét, elkezdett folyni a szája szélén. Végül lassan az egészet kiengedte a szájából és beledörzsölte a nagy, kemény és húsos bimbójú melleibe. Újra Jenny felé fordítottam figyelmemet. Megláttam, amint seggében a házigazdánk farka tövig eltűnik éppen. Ez is új volt nekem. Jenny visszautasította az összes anális próbálkozásomat és most kéjes élvezettel rángatózik egy másik ember farkával a seggében. Egy másik ember is odament és elővette a farkát. A ki-be csúszkáló fasszal a seggében mohón szopni kezdte. Érzéki és tehetséges szopásának eredményekén újabb adag spermát kapott, amit minden akadály nélkül lenyelt, majd ezt a faszt is tisztára nyalogatta. Tom sóhajtozni kezdett, mire Jenny felugrott, elé térdelt és még időben a szájába tömte a mocskos faszt, hogy elcsípje a következő adag spermát. Arra gondoltam, ez nem lehet az és szerény, puritán feleségem, de ő volt az.

Eldöntöttem, hogy szembesítem azzal amit láttam, de néhány okból nem akartam ezt a bulin megtenni. Nagyon izgató volt látni a feleségemet, ahogy ezeket a mocskos dolgokat műveli. Úgy döntöttem, a két lány látókörén kívül maradok. Mindenkivel megdugatták magukat minden nyílásukban, ahol lehetséges. Úgy látszott, Jenny ragaszkodik hozzá, hogy mindenki a szájába élvezzen. Tina is ugyanezt tette. Ahogy a cselekmények aktivitása alább hagyott, láttam, hogy a házigazdánk valamit Jenny fülébe súg. Mire Jenny rosszallóan ráncolta a szemöldökét. Aztán hallottam amint Tom azt mondja \”Ötszázat adok érte.\” Jenny csak nézett rá. Aztán azt mondta:

-Mit szólnál ezerhez?

Jenny megfontolta az ajánlatot, majd azt válaszolta:

-Ez ötezerbe fog neked kerülni.

Ekkor döbbentem rá igazán, hogy a feleségem egy kurva. Tom átgondolta, majd azt mondta:

-Megéred a pénzed te kurva.

Jenny szemei felcsillantak a nagy összeg miatt és azt mondta -O.K.!

Pár percen belül megoldódott a rejtély miután Tom kiment és egy nagy kutyával tért vissza. Valami korcs lehetett. Jenny rémülten figyelte a nagy állatot. A házigazda megparancsolta a kutyának, hogy üljön le. Jenny elkezdte simogatni a kutyát, miközben becézgette. A kutyának szemmel láthatólag tetszett Jenny törődése és elkezdte nyalogatni a combját. Közben vadul szaglászta a pináját. Közelebb lépett és nyalogatni kezdte a szétkúrt puncit. Pár perc múlva lelökte magáról a kutyát és a földre feküdt és visszahúzta a kutyát, aki tovább nyalta a lucskos pinát. Mindenki csodálkozva nézte az eseményeket. Jenny megfogta a kutya farkát és simogatni kezdte. A már akkor is elég nagy fasz pár percen belül már keményebben állt mint akármilyen emberi fasz. Legalább 20 centis lehetett és sokkal vastagabb, mint egy szokásos fasz. Jenny nyalogatta, simogatta, majd óvatosan a szájába vette a végét és sokáig nyalogatta a duzzadó farkat, aminek a vége egyre nagyobb lett. Ezután Jenny megfordult és a kutya felé emelte fenekét, aki nem is kellett több, ráugrott és átfogta Jenny derekát a két mellső lábával, majd Tina segítségével behatolt Jenny forró puncijába. Felsikoltott az első lökésekre, majd sóhajozva, nyögdécselve próbálta elviselni, ahogy a kutya soha nem látott sebességgel döngöli. Tina a kezével körbefogta a szerszámot és próbálta a végén egyre csak duzzadó csomót Jenny pináján kívül tartani, de hiába. A kutya sokkal erősebb volt és egy lökéssel már teljes méretével a feleségem puncijában volt. Jenni felsikoltott, ahogy a 8-10 centi átmérőjű csomó becsúszott a pinájába. Körülbelül öt perc múlva Jenny hatalmasat élvezett, rá két percre a kutya szűkölni kezdett, majd elkezdte telepumpálni a pináját. Jenny próbált volna elhúzódni, de nem sikerült. Sokáig tartott mire a kutya abbahagyta a spriccelést. Az minden lökésénél kicsordult egy kicsit a vörös farka mellett a kitágult punciból.

Jenny feladta az ellenkezést, szerintem nem először volt ilyen helyzetben és tudta, hogy még sokáig nem szabadul. Legalább tíz perc telt el, mikor egy nagy cuppanással a kutya kihúzta a még mindig lüktető péniszét Jennyből. A kutya ondó lassan elkezdett kifolyni a punciján és csöpögni kezdett a földre, mire a házigazda gyorsan felkapott egy poharat, megemelte a fenekét és alá tette, hogy összegyűjtse a gecit, aminek nem igazán láttam az értelmét amíg azt nem mondta \”Kapsz még egy ezrest, ha megiszod.\”

Jenny felnézett Tomra és megnyalta az ajkát, megvárta még minden sperma kifolyik, megfogta a félig teli koktélos poharat és Tom mellé ült a kanapéra. Elkezdte simogatni a farkát, lassan a szájához emelte a poharat és hagyta, hogy az ondó a szájába folyjon. Három – négy korttyal lenyelte majdnem az egészet, amit Tom nagy izgalommal figyelt, majd a szájába folyatta a maradékot. Megszorította Tom farkát, mire ő felsóhajtott és még mielőtt ellenkezhetett volna, szájon csókolta, mélyen átdugva a nyelvét Tom szájába, letuszkolva ezzel egy nagy adag kutyaondót és a vendégek spermájának maradványait Tom torkán.

A nézőközönség nem hitt a szemének. Jenny lenyalta a szája szélén maradt ondót majd kaján mosollyal az arcán azt kérdezte \”Neked is ízlett édes?\” Tom az öklendezéstől nem tudott válaszolni. Végül a másik szobában Tina is a szájába ürítette utolsó áldozata spermáját, majd a nyelvével elindult felfelé a srác hasán, majd a mellkasán, miközben folydogált a szájából a meleg ondó és ahogy az ajkaihoz ért, követve barátnője példáját beleengedte a szájába az egészet, mire a srác becsukta a száját, már egy jó adag indult el lefelé a torkán. A többi ondó szétfolyt az arcára és a nyakára. Tina a füléhez hajolt, és halkan ezt mondta:

-Nem csak mi szoptunk le mindenkit a perverz barátod buliján!

Majd mindketten felöltöztek, Tom kifizette őket és elmentek. Megkérdeztem Tomot, honnan tudta hogy a szőke lány meg fogja tenni a kutyával, mire azt felelte:

-Azt mondták Jeffnek, hogy elég pénzért mindent megcsinálnak.

Megkérdeztem Jeffet, hogy hol talált két ilyen jó kurvát, mire elárulta, hogy táncosok a közeli topless bárban és megadta a címét, majd utánam szólt \”Aztán ne kíméld őket!\”

A buli kezdett elcsendesedni, az emberek hazaszivárogtak, én pedig elindultam a bár felé.